Παρασκευή 5 Νοεμβρίου 2010

Κεντρική προεκλογική ομιλία Κ. Καρακώστα

Με μεγάλη επιτυχία σε έναν κατάμεστο χώρο έγινε η κεντρική προεκλογική ομιλία του επικεφαλής της Κίνησης Πολιτών Ναυπακτίας και υποψήφιου Δημάρχου Κώστα Καρακώστα την Πέμπτη το βράδυ στην πλατεία Φαρμάκη.
Ο κ. Καρακώστας στην ομιλία του τόνισε βασικές πτυχές του προγράμματος διοίκησης της Κίνησης για τον διευρυμένο Δήμο Ναυπακτίας. Επίσης αναφέρθηκε στις αποτυχημένες θητείες όλων των άλλων υποψηφίων αντιπάλων του, στις αλλοπρόσαλλες «συνεργασίες» και στην διαφορετικότητα της Κίνησης Πολιτών τόσο στον τρόπο λειτουργίας της, όσο και στο πλάνο διοίκησης που έχει.




Ο κ. Καρακώστας μίλησε ιδιαίατερα αισιόδοξα για την μάχη της κάλπης, και τόνισε ότι η κοινωνία δείχνει έτοιμη για την μεγάλη υπέρβαση που θα φέρει την Κίνηση παρούσα την δεύτερη Κυριακή.

Στο κλείσιμο της ομιλίας του, ο κ. Καρακώστας παρουσίασε το ψηφοδέλτιο της Κίνησης – για το οποίο δήλωσε περήφανος- και έδωσε το στίγμα για την ημέρα των εκλογών «Δεν έχουμε υποχρέωση σε κανέναν, κάνουμε το χρέος μας για τον τόπο μας επιλέγοντας την καλύτερη λύση για την Ναυπακτία» δήλωσε χαρακτηριστικά.
 (πηγή φωτογραφιών: nafpaktia.com)

6 σχόλια:

  1. Μπράβο, βρε παιδιά ! Τι ωραία πράγματα είναι αυτά ! Νέα παιδιά! Χαρούμενοι άνθρωποι! Μπάβο!! Τελικά η πόλη και η περιοχή της Ναυπακτίας έχει αντιστάσεις! Αναπνέει ακόμα! Είναι ζωντανή! Αξίζει να βάλουμε όλοι λίγο “πλάτη”. Για να σηκωθούμε, όλοι μαζί, λίγο ψηλότερα... Για τα νέα παιδιά! Με το χέρι στη καρδιά, θα στηρίξουμε την Κίνηση Πολιτών Ναυπακτίας στις εκλογές της Κυριακής! Και θα ζητήσουμε ευγενικά και από τον γείτονα να κάνει και αυτός το ίδιο!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δεν περίμενα να έχετε τόσο κόσμο. Πέμπτη απόγευμα με ανοιχτά τα μαγαζιά της πόλης και να είναι τόσος κόσμος σε πλατεία και καφενεία; Μπράβο σας!
    Για να έρθει κάποιος από την Λαγκαδούλα ή το Ξηροπήγαδο ήταν από δύσκολο ως αδύνατο. Δεν θα προλάβαινε και άσε που δεν θα έβρισκε που να παρκάρει. Είδα γνωστούς οικοδόμους να μένουν με το στόμα ανοιχτό όταν διάβασε ο Καρακώστας το τελείωμα των πρακτικών, για την πολεοδομία. Κάτι άλλαξε στην έκφραση τους και αυτό λέει πολλά !
    Σας έχουμε ανάγκη όσο έχετε και εμάς. Θα σας στηρίξουμε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. άντε βρε λεβέντες Ναυπάκτιοι... σας παρακολουθούμε απο Αθηνα να έχετε την μοναδικη ευκαιρία να ξεκολησετε απο τον κομματισμό και το ρουσφετάκι...Ελπίζω να μην τους χτυπάτε απλώς την πλάτη, αλλα να τους ψηφίσετε κιολας Αλλοιως...θα είστε για κλωτσες και για κράξιμο αν την επομένη κυκλοφορείτε με το κεφάλι κάτω επειδή για άλλη μια φορά την τελευταία στιγμή θυμηθήκατε πως έχετε και μια υποχρεωσούλα...και απευθύνομαι στα στελέχη της Κίνησης: αν κάποιος "πατριάρχης" οικογένειας ή σογιού (απο το σόι) σας τάζει μερικούς απο τις ψηφους της οικογένειας γιατι έχει να δώσει και αλλού...ΚΛΩΤΣΗΣΤΕ ΤΟΝ να φύγει απο δίπλα σας...απλώς αν δεν σας δουλεύει εκείνη την στιγμή,αν εκλεγείτε θα σας το βγάλει απο το ρουθούνι...Αν και αυτή την φορά σας αγνοήσουν οι Ναυπάκτιοι... απλώς ΠΑΡΑΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ και κοιτάξτε τις δουλειές σας και τις οικογένειές σας
    ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. η "κινηση πολιτων" εχει την ιδια αποψη με τον φιλο 4:39? δηλαδη αν δεν μας κανουν το χατηρι οι ΝΑΥΠΑΚΤΙΟΙ να μας ψηφισουν ,τους παραταμε? και παμε που?
    και οποιος δεν ψηφισει "κινηση" ειναι για κλωτσιες και για κραξιμο?
    4:39 ,εισαι "λεβεντης Ναυπακτιος" ? η ευδοκιμεις σε καμια ....πλατεια ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Η ΚΙΝΗΣΗ ΠΟΛΙΤΩΝ ήρθε για να αλλάξει τα πράγματα και δεν φεύγει ακόμα και αν δεν μπει στο δεύτερο γύρω. Θα περάσουν άσχημα όσοι είναι συμπολίτευση και δεν δουλέψουν για την Ναύπακτο και το ξέρουν.
    Οι Ναυπάκιοι δεν είναι ούτε για κλωτσιές ούτε για κράξιμο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Πάλι η Ναυπακτία θα στηριχτεί στον Καρακώστα και είναι απορίας άξιο για όλους γιατί δεν στηρίχτηκε περισσότερο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή