Τετάρτη 1 Ιουνίου 2011

ΓΗΠΕΔΟ ΜΠΑΣΚΕΤ ΧΑΝΙΑ ΓΑΒΡΟΛΙΜΝΗΣ-ΠΑΙΔΙΚΗ ΧΑΡΑ ΓΑΒΡΟΛΙΜΝΗ






Δίπλα στο δημαρχείο είχε διαμορφωθεί ο χώρος ως γήπεδο μπάσκετ για τα παιδιά της περιοχής. Ο δήμος μετέτρεψε το γήπεδο σε parking για τα οχήματα του δήμου.
Στις φωτό φαίνονται τα αυτοκίνητα παρκαρισμένα κάτω από την μπασκέτα. Αντιδρώντας τα παιδιά μετέφεραν την μπασκέτα στην είσοδο του δημαρχείο (Φαίνεται στη σχετική φωτό).
 Στις εικόνες φαίνεται και η παιδική χαρά της περιοχής με τα χόρτα να εμποδίζουν τη χρήση της.
Διαβάστε το κείμενο διαμαρτυρίας που έγραψαν τα παιδιά.

                                            ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

     ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ, αλλά αφού δεν ντρέπεστε εσείς ντρεπόμαστε εμείς για σας και πράττουμε εμείς για εσάς.
     Είναι μια απλή κίνηση διαμαρτυρίας από νέους , κατοίκους Γαβρολιμνης, που εδω και καιρό προσπαθούν να αθληθούν στο γήπεδο Μπάσκετ αλλά τόσο η αδιαφορία της Δημοτικής Αρχής αλλά ακόμη περισσότερου του ίδιου του Δημάρχου, έχουν καταστήσει αδύνατη αυτή την άθληση. Δεν φτάνει μόνο το γεγονός ότι το γήπεδο έχει παραμεληθεί εδω και χρόνια , έχει μετατραπεί και τους τελευταίους μήνες σε PARKING των βαρέων οχημάτων και απορριμματοφόρων του Δήμου. Αυτό έχει σαν αποτέλεσμα την μη χρήση του γηπέδου , την φθορά του δαπέδου λογω του βάρους των οχημάτων και την γενικότερη υποβάθμιση του χώρου.
    Δεν τοποθετούμε σκουπιδιάρικα δίπλα σε παιδική χαρά.
    Είναι θέμα υγιεινής και αισθητικής.
    Επιπλέον μας συγχωρείται που δεν μπορούμε να ντριπλαρουμε τα φορτηγά και λυπούμαστε πάρα πολύ για την έλλειψη χώρων στάθμευσης στο πυκνοκατοικημένο άστυ της Γαβρολιμνης.

     Απαιτούμε να μετακινηθούν άμεσα τα φορτηγά από το χώρο του γηπέδου και να συντηρήσετε το γήπεδο ως οφείλετε, εφόσον είναι το μοναδικό γήπεδο της ευρύτερης περιοχής (Γαβρολιμνης και Βασιλικής).
     Δεσμευόμαστε οι ίδιοι να επαναφέρουμε την ρακέτα στην αρχική της κατάσταση εφόσον γίνει αυτό, αλλιώς θα προχωρήσουμε σε επίσημη καταγγελία με υπογραφές όλων των κατοίκων και ενδεχόμενη νομική παρέμβαση.

    Δεν χρειάζεται να αναφερθούμε σε παράλογα Δημοτικά Τέλη και μισθούς για ανύπαρκτες υπηρεσίες όπως και στις προεκλογικές σας δεσμεύσεις.
    Ζητήσαμε μόνο να μας αφήσετε να χρησιμοποιήσουμε τα λίγα υπάρχοντα και εναπομείναντα αφού δεν είστε ικανοί ούτε καν βούλεστε να δημιουργήσετε νέα.


                                        ΑΘΛΟΥΜΕΝΗ ΝΕΟΛΑΙΑ ΓΑΒΡΟΛΙΜΝΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου